LABO XPL/P
Elektronicky řízený výrobník zmrzliny LABO XPL/P se vyznačuje snadnou obsluhou, spolehlivostí a velkým mrazícím výkonem. Patentovaný systém H.O.T. umožňuje nastavit optimální konzistenci všech druhů zmrzlin při výrobě. Stroje LABO XPL/P disponují programy pro smetanové zmrzliny, sorbety a výrobu ledové tříště.
- Digitální displej – proces výroby je průběžně zobrazován na displeji.
- Zvuková signalizace, upozorňující obsluhu na ukončení výrobního cyklu.
- Mrazící válec z nerezové oceli
- Jednolité míchadlo – míchadlo bez středové hřídele s odpruženými stěrkami pro perfektní stírání válce Speciální konstrukce míchadla zaručuje ideální přilnavost nože k mrazícímu válci a pružící stěrky na míchadle, umožňují zastavení stroje během výroby, dozdobení vaničky (např. u protíraných zmrzlin)
- Sprška, kterou lze napojit i na teplou vodu, což usnadňuje čištění stroje.
Technické údaje
Labo 20-30 XPL/P | Labo 30-45 XPL/P | Labo 40-60 XPL/P | |
---|---|---|---|
Hodinová produkce (kg/h) | 20-30 | 30-45 | 40-60 |
Min – max množství směsi (kg/cyklus) | 3-5 | 3,5-7,5 | 5-10,5 |
Množství granity (kg/cyklus) | 3-5 | 3,5-7,5 | 5-10,5 |
Napětí (V) | 400 | 400 | 400 |
Příkon (W) | 4000 | 5200 | 6000 |
Chlazení | Voda | Voda | Voda |
Rozměry (d x h x v) (mm) | 520x650x1400 | 520x650x1400 | 520x650x1400 |
Váha (kg) | 230 | 270 | 370 |
Ready DW
Elektronicky řízený výrobník zmrzliny READY DF vychází řady XPL-P. Patentovaný systém H.O.T. umožňuje nastavit optimální konzistenci všech druhů zmrzlin při výrobě.
Výhody oproti modelu XPL-P:
- Možnost ohřevu válce – v jednom válci můžete jak pasterovat, tak mrazit
- Systém Dry-Filing, který umožňuje přípravu směsi přímo ve stroji
- Program Gelato crystal – plnění zmrzliny do kelímků a výroba zmrzlinových dortů
- Zabudovaná sprška sama přesně nadávkuje zadané množství vody
- Patentovaný systém H.O.T. – nastavení optimální konzistence všech druhů zmrzlin při výrobě.
- Zaoblené rohy
- Míchadlo, nerezové dveře a naváděcí plech jsou snadno demontovatelné a omyvatelné
- READY technologie umožňuje celý zmrzlinový proces v jediném stroji.
Technické údaje
READY 20 30 DF | READY 30 45 DF | |
---|---|---|
Hodinová produkce (kg/h) | 20-30 | 30-45 |
Min – max množství směsi (kg/cyklus) | 3-5 | 3,5-7,5 |
Množství granity (kg/cyklus) | 3-5 | 3,5-7,5 |
Napětí (V) | 400 | 400 |
Příkon (W) | 4000 | 5200 |
Chlazení | Voda | Voda |
Rozměry (d x h x v) (mm) | 520x650x1400 | 520x650x1400 |
Váha (kg) | 250 | 290 |
Labotronic HE-H
Výrobník zmrzliny Carpigiani řady HE-I je nástupce velmi úspěšného modelu RTL.
- LCD ovládací panel
- Zesílený mrazící výkon
- 14 programů na výrobu zmrzliny a granity
- výroba zmrzliny bez přidaných cukrů
- Program Gelato crystal – plnění zmrzliny do kelímků a výroba zmrzlinových dortů
- možnost pasterizace
- údaje o výrobě jsou evidovány a ukládány do paměti, poté je lze po propojení s počítačem uložit či vytisknout
- Systém Teorema – kontrola stroje a servis přes internet
Výhody oproti modelu Labotronic RTL
- vyšší rychlost produkce při stejné kvalitě zmrzliny
- možnost produkce ¼ maximální kapacity stroje
- úspora voda a elektrické energie o 10 %
Čištění
- Přídavná sprška s možností napojení na teplou vodu a třemi čistícími programy
- Jednolitý mrazící válec umožňuje dokonalé umytí válce bez usazování a zanášení nečistotami
- Míchadlo bez středové hřídele s odpruženými stěrkami pro perfektní stírání válce
- Pružící stěrky na míchadle, umožňují zastavení stroje během výroby, dozdobení vaničky (např. u protíraných zmrzlin) a opětovnému zapnutí, aniž by došlo k přimrznutí míchadla k válci
- Při vypnutí stroje během výroby a opětovném spuštění je automaticky válec odmražen horkým plynem, aby nedošlo k přimrznutí míchadla
- Široká odkládací plocha na nerezovou vaničku má nastavitelnou výšku a gumovou protiskluzovou podložku
Technické údaje
Labotronic 10 45 HE | Labotronic 15 60 HE | Labotronic 20 90 HE | Labotronic 25 110 HE | |
---|---|---|---|---|
Hodinová produkce (kg/h) | 10-45 | 15-60 | 20-90 | 25-110 |
Min – max množství směsi (kg/cyklus) | 1,5-7,5 | 2,5-105 | 3,5-13 | 4,5-17 |
Min – max množství zmrzliny (L/cyklus) | 2-10,5 | 3,5-15 | 5-19 | 6,5-24 |
Množství granity (kg/cyklus) | 9 | 9 | 11 | 14 |
Napětí (V) | 400 | 400 | 400 | 400 |
Příkon (W) | 6400 | 7600 | 9000 | 11000 |
Chlazení | Voda | Voda | Voda | Voda |
Rozměry (d x h x v) (mm) | 520x650x1400 | 520x650x1400 | 520x650x1400 | 520x850x1400 |
Váha (kg) | 270 | 320 | 345 | 420 |
Maestro HE
Maestro HE je universální výrobník kopečkové zmrzliny (i bez přidaných cukrů), vařič krémů, pasterizátor a temperovací stroj na čokoládu disponující 39 programy pro přípravu široké škály cukrářských specialit. MAESTRO nahrazuje ve výrobně cukrářský stroj Pastochef RTL. Umožňuje také výrobu těsta na palačinky, toppingů, jogurtů, želatiny, základů pro výrobu semifred a plnění do kelímků.
- Zmrzlinový stroj je vybaven sprškou pro snadné mytí stroje, která lze napojit na teplý přívod vody.
- Jednolitý mrazící válec umožňuje dokonalé umytí válce bez usazování a zanášení nečistotami, které by mohly přijít do styku se zmrzlinou.
- Speciální konstrukce míchadla zaručuje ideální přilnavost nože k mrazícímu válci a pružící stěrky na míchadle umožňují zastavení stroje během výroby, dozdobení vaničky (např. u protíraných zmrzlin) a opětovnému zapnutí, aniž by došlo k přimrznutí míchadla k válci.
- Široká odkládací plocha na nerezovou vaničku má nastavitelnou výšku a gumovou protiskluzovou podložku
- Systém Teorema – kontrola stroje a servis přes internet
MAESTRO HE disponuje 39-ti programy
- 15 programů k výrobě řemeslné zmrzliny a sicilské granity
- 6 programů pro výrobu salsy a toppingů
- 6 programů na výrobu různých druhů krémů
- 6 programů na výrobu semifred
- 6 programů pro temperování čokolády
Technické údaje
Maesto HE** | Maestro HE*** | Maestro HE**** | |
---|---|---|---|
Min – max množství směsi (kg/cyklus) | 1,5-7,5 | 2,5-10,5 | 3,5-13 |
Min – max množství zmrzliny (L/cyklus) | 2-10 | 3,5-15 | 5-19 |
Min – max množství toppingu (kg/ cyklus) | 4,5-9 | 6-10 | 7,5-12 |
Min – max množství jogurtu (kg/cyklus) | 3-10 | 5-12 | 7-14 |
Min – max množství krému (kg/cyklus) | 4,5-9 | 4,5-9 | 7,5-15 |
Množství granity (kg/cyklus) | 3,5-6,5 | 5-10,5 | 6,5-13 |
Množství temperované čokolády (kg/cyklus) | 5-10 | 7,5-12,5 | 10-15 |
Napětí (V) | 400 | 400 | 400 |
Příkon (W) | 6400 | 7600 | 9000 |
Chlazení | Voda | Voda | Voda |
Rozměry (d x h x v) (mm) | 520x650x1400 | 520x650x1400 | 520x650x1400 |
Váha (kg) | 280 | 320 | 350 |